Benny

C O N T R A C T M A N A G E R


“Ruim tien jaar geleden ben ik bij WonenBreburg begonnen als timmerman op de bus. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot senior contractmanager. Mijn groei binnen de corporatie komt enerzijds door de kansen die er binnen de organisatie zijn en anderzijds door mijn eigen ambitie en drijfveren. Ik ben iemand die werk zoekt. Als ik zie dat collega’s stoeien met de workload wil ik helpen. Zodoende ben ik nu binnen de portefeuille klimaat en energie verantwoordelijk voor de contracten die we afsluiten met onze leveranciers.”

“WonenBreburg koopt werkzaamheden, zoals onderhoud en schoonmaak in en om ons vastgoed dat niet door onze eigen vakmensen gedaan kan worden, in bij leveranciers. Daaraan liggen contracten ten grondslag, waarin de wederzijdse verwachtingen omschreven staan. Met vijf andere collega’s binnen mijn team leg ik deze contracten vast, stuur ik op de resultaten en ga ik een constructief gesprek aan met de leverancier als er dingen misgaan.”

Kritisch op uitgaven
“De veranderende markt houdt de functie leuk en uitdagend. Waar leveranciers in het verleden in de rij stonden om voor ons te werken, moeten we nu zelf actief op zoek naar partijen die zich voor langere tijd aan ons willen binden. We zijn kritisch op onze uitgaven en betalen niet de hoofdprijs. Elke euro die naar de leverancier gaat, komt immers uit de portemonnee van onze huurders. Daarom ga ik samen met de leveranciers om tafel om te bekijken hoe we toch samen die klus kunnen klaren.”

Altijd bereid elkaar te helpen
“Daarbij leggen we de verantwoordelijkheid deels bij de leverancier. We stellen vast welke resultaten een leverancier wat ons betreft moet behalen. Daarover spar ik onder meer met de wijkteams en de financiële afdeling. En natuurlijk werk ik nauw samen met de contractmanager binnen mijn portefeuille, waarvoor ik de koers en strategie bepaal. We vormen een hecht duo in een klein team om grip op de kosten te houden en de (kwaliteit)doelstellingen van WonenBreburg te halen. Dan moet je van elkaar op aan kunnen: we zetten onze schouders eronder, geven feedback en zijn altijd bereid elkaar te helpen.”

BEN JIJ DE NIEUWE COLLEGA DIE WIJ NODIG HEBBEN?

KLIK DAN HIER OM ALLE ACTUELE VACATURES TE BEKIJKEN