Towy

F I N A N C I A L  C O N T R O L L E R


“Op onze afdeling zorgen we ervoor dat WonenBreburg er, nu en in de toekomst, financieel goed voor staat. Als financial controller ondersteun ik collega’s in de wijkteams. Zo geef ik de buurtbeheerder, woonconsulent en mutatieopzichter inzicht in de consequenties van hun beslissingen. WonenBreburg staat immers voor betaalbare woningen, we willen dat de huren gemiddeld met niet meer dan de inflatie stijgen. Om dat waar te maken, moeten we scherp zijn op onze kosten. Dan is het belangrijk dat alle collega’s efficiënt en effectief werken. Dat kan alleen als ze inzicht hebben in de juiste informatie en begrijpen welke invloed hun keuzes hebben op het grotere plaatje. Daar zorg ik voor.”

Continu verbeteren
“Ik buig me bijvoorbeeld over de (meerjaren)onderhoudsbegroting van ons vastgoed, maar ben ook scherp op de overheadkosten van de organisatie. Daarover overleg ik onder andere met collega’s van het Bedrijfsbureau, de Bedrijfsadministratie en mijn eigen team; de afdeling Finance & Control. Telkens kijk ik waar en op welke manier de processen verbeterd kunnen worden. Daarom neem ik ook het inkoopbeleid en de inkoopprocessen onder de loep. Dat past bij een organisatie die continu verbeteren belangrijk vindt. Tot slot is interne controle een belangrijk onderdeel van mijn werk: als woningcorporatie moeten we aan algemene wetten en regels voldoen, verantwoording afleggen over ons beleid en de financiële keuzes die we maken.”

Hart voor de zaak
Als geboren en getogen Bredase vind ik het fijn dat ik in deze functie iets voor mijn eigen stad kan betekenen. WonenBreburg is een flexibele en informele organisatie, waar veel ruimte is voor eigen ontwikkeling en het verder brengen van de organisatie als geheel. Je kunt echt je eigen stempel drukken op de organisatie.
Alles wat we doen bij WonenBreburg doen we voor onze huurders en onze wijken. Dat zie je ook bij de medewerkers: collega’s hebben echt hart voor de zaak én de huurders.”

BEN JIJ DE NIEUWE COLLEGA DIE WIJ NODIG HEBBEN?

KLIK DAN HIER OM ALLE ACTUELE VACATURES TE BEKIJKEN