Freek

S Y S T E E M B E H E E R D E R


“Systeembeheerder zijn bij WonenBreburg is heel erg breed. Samen met mijn vier collega’s ben ik verantwoordelijk voor het functioneren van het netwerk, de servers, hardware, werkplekken en operating systemen. Ook behoort er nog een klein stukje helpdesk tot de functie. Wij zorgen ervoor dat alles up-to-date blijft, dat telefoons, tablets en laptops goed geïnstalleerd zijn en met de juiste instructies naar de medewerkers gaan, en dat nieuwe applicaties succesvol geïmplementeerd worden.”

 “WonenBreburg loopt nooit achteraan als het gaat om vernieuwingen. Als afdeling ontwikkelen we constant. Dat houdt het werk uitdagend. We blijven innoveren om de organisatie vooruit te helpen. Er is dan ook veel ruimte om zelf met ideeën te komen. WonenBreburg staat open voor wat er speelt op de markt, dus er wordt altijd serieus naar je input geluisterd.”

Bezig met nieuwe technieken
“Mijn focus ligt nu op de werkplek 2.0: de transitie naar werken in de cloud, wat meer mobiliteit en flexibiliteit oplevert voor de medewerkers. Het moment dat de hardware aan vervanging toe was, hebben we aangegrepen om de medewerkers te vragen naar hun wensen omtrent de IT-werkplek. Dat is de basis van wat we nu aan het bouwen zijn. Ik vind het gaaf om bezig te zijn met nieuwe technieken én om te zien hoe dit uiteindelijk beter aansluit bij de behoefte van de medewerkers.”

Goede werk-privébalans
“IT wordt om die reden ook steeds belangrijker binnen de woningcorporatie. Dat maakt dat ik hier na meer dan vijftien jaar nog steeds graag werk. Natuurlijk heb ik mezelf wel eens afgevraagd of ik hier nog op mijn plek zit. Uiteindelijk geldt: ik kan mijn werk binnen elk bedrijf doen. Maar het gras is niet per se groener bij een ander. WonenBreburg is een prettige werkgever, waar fijne collega’s voor een goede sfeer zorgen. Er is veel flexibiliteit: we hebben een 36-urige werkweek en ook thuiswerken is geen probleem. Zo ontstaat er een mooie mix tussen werk en privé.

BEN JIJ DE NIEUWE COLLEGA DIE WIJ NODIG HEBBEN?

KLIK DAN HIER OM ALLE ACTUELE VACATURES TE BEKIJKEN