(P R O J E C T L E I D E R   D U U R Z A A M H E I D)

(36 uur / week)

De functie

Als projectleider duurzaamheid ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van onderhoudsprojecten, waarbij het accent ligt op de verduurzaming. Tevens ben je als projectleider trekker van onderhoudsprojecten die aansluiten op bestaande initiatieven uit de markt. Bij deze projecten ligt het accent altijd op duurzaamheid, energie of circulaire economie.

Wat ga je doen?

Als projectleider duurzaamheid houdt je je bezig met planmatig onderhoudsprojecten gericht op verduurzaming van ons woningbestand. Je stelt haalbaarheidsonderzoeken op en je zorgt voor de procesplanning, het budget, de subsidies, het programma van eisen en de kwaliteitsbewaking. Tevens voer je regelmatig overleg met verschillende stakeholders. Als onderdeel van je werk houd je je tevens bezig met de projectadministratie. Je maakt maandelijks een overzicht van projectgegevens en bewaakt de kosten en je stelt financiële eindafrekeningen op. Op meer beleidsmatig niveau lever je mede een bijdrage aan de beleidsontwikkeling op het gebied van duurzaamheid, energie en circulaire economie. Op gebied van verhuur ben je verantwoordelijk voor het aanleveren van wijzigingen in WSS gegevens.

Wat neem je mee?
Je hebt een relevant diploma op hbo-niveau op het gebied van bouwkunde, met affiniteit voor duurzaamheid. Daarnaast heb je drie jaar aan relevante ervaring in het aansturen, realiseren en organiseren van het projectmatig werken. Je hebt kennis van verduurzaming van woningen, Microsoft Word en Excel en kwaliteitsborging. Met je sociale vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, kun je mensen overtuigen. Tot slot beschik je over een goed analytisch inzicht, waardoor je diverse zaken helder aan het licht kan brengen.

Wat levert het op?

- Voldoening: haal je uit het bezig zijn met het verduurzamen van ons woningenbestand.

- Uitdaging: Je bent de spin in het web: je bent zowel specialist als projectleider.  

-  Afwisseling: vind en zoek je in alle verschillende werkzaamheden en verantwoordelijkheden waar je dagelijks mee bezig bent.

- Salaris: je wordt ingedeeld in salarisschaal J van de CAO Woondiensten.

- Flexibiliteit: onze 36-urige werkweek maakt het mogelijk om je uren deels naar eigen inzicht in te delen.

- Arbeidsvoorwaarden: we bieden een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden

- Ontwikkeling: Met je eigen individuele loopbaanbudget en vele opleidingsmogelijkheden kan je alle kanten op.

Interesse?

Reageer via de knop solliciteren en voeg je motivatie en cv toe. Voor meer informatie over de functie bel je met Nina Viegers, 076-5308620. Een assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

WonenBreburg
WonenBreburg streeft naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij willen een bijdrage leveren aan de werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast bevorderen wij de diversiteit binnen onze organisatie. Diversiteit als kracht om betere resultaten te behalen voor onze klanten, in een team van medewerkers met talent en passie voor het werk.

D E E L   D E Z E   V A C A T U R E   V I A

 

E E N   C O L L E G A   V E R T E L T